HETI MENÜ
2019. december 9. – december
14.
HÉTFŐ
Zöldséges
bableves
Mákos
guba vanília öntettel
gluténmentes: Császár morzsa
baracklekvárral
KEDD
Csirke
becsinált leves
Spenót,
burgonya, főtt tojás
SZERDA
Köménymag
leves, Csirkemell vadas mártásban, Spagetti
CSÜTÖRTÖK
Zöldség
krémleves, Brassói aprópecsenye
PÉNTEK
Csiperkés
krumplileves
tonhalas-paradicsomos
penne
Szombat
Csontleves,
Székelykáposzta
11:00-15:00-ig
MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+ EGYÉB
ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1290
Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1590 Ft
BÁRKALAK FALODA,
SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 –
18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK
MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése