HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. december 16. – december
21.
HÉTFŐ
Nyírségi
gombócleves
Túros
tészta
KEDD
Csont
leves eper levéllel
Borsófőzelék
fasírozott
SZERDA
Sajt
krémleves
Provinciai
csirkemell párolt rizs
CSÜTÖRTÖK
Zöldséges
brokkoli leves
Bolognai spagetti
PÉNTEK
Paradicsom
leves
Rántott
hal krumpli saláta
Szombat
Hagymaleves
Erdélyi gombócos káposzta
11:00-15:00-ig
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 –
690 Ft
FŐZELÉKEK: 790
Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290
– 360 FT / DB
Marhapörkölt
nokedlivel 1690 ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése