szombat, november 30


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. december 2. – december 7.
HÉTFŐ
Tejszínes karalábé leves
Csirkehúsos rizottó
KEDD
Húsleves
Burgonya főzelék Stefánia szelet
SZERDA
Sütőtök krémleves
Csirkepörkölt szarvacska
CSÜTÖRTÖK
Tárkonyos raguleves
Sonkás baconos tészta
PÉNTEK
Nagyi féle zöldborsóleves
Tarhonyás hús savanyúság
Gluténmentes:Paradicsomos káposzta sertéspörkölt
Szombat
Narancsos almaleves
Rántott sajt párolt rizs
11:00-15:00-ig

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
Marhapörkölt nokedlivel 1690 ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: