HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 11. – november
15.
HÉTFŐ
Karfiol
leves
Bacon
szalonnás tojásos nokedli káposztasaláta
KEDD
Sütőtök krémleves
Sertés ragu párolt rizs
SZERDA
Daragaluska
leves
Kelkáposzta
főzelék fasírozott
CSÜTÖRTÖK
Zelleres
burgonyaleves
Tejszínes
mustáros csirkemell szelet
penne tészta
PÉNTEK
Zöldbab leves Paradicsomos
húsgombóc
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 –
690 Ft
FŐZELÉKEK: 790
Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290
– 360 FT / DB
Marhapörkölt
nokedlivel 1690 ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése