vasárnap, november 3


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 04. – november 08.
HÉTFŐ
Fahéjas Szilvaleves
Sült csirkecomb,párolt rizs
savanyúság
KEDD
Csontleves
Sárgaborsó főzelék,sertés pörkölt
SZERDA
Nyírségi leves
Szilvás gombóc
gluténmentes :Rizsfelfújt baracklekvár
CSÜTÖRTÖK
Póréhagyma leves
Rakott krumpli
PÉNTEK
Zöldséges karalábé leves
Gombás csirkemell szelet tarhonya
gluténmentes:párolt rizs
MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
Marhapörkölt nokedlivel 1690 ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: