HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 18. – november
22.
HÉTFŐ
Borsóleves
Rakott bolognai
KEDD
Húsleves
Tökfőzelék sült virslivel
SZERDA
Zeller
krémleves
Töltött csirkecomb filé pirított
burgonya
CSÜTÖRTÖK
Gulyásleves
Mákos
tészta
PÉNTEK
Paradicsomleves
Bakonyi sertés ragu párolt rizs
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 –
690 Ft
FŐZELÉKEK: 790
Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290
– 360 FT / DB
Marhapörkölt
nokedlivel 1690 ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése