hétfő, november 18


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 18. – november 22.
HÉTFŐ
Borsóleves Rakott bolognai
KEDD
Húsleves
Tökfőzelék sült virslivel
SZERDA
Zeller krémleves
Töltött csirkecomb filé pirított burgonya
CSÜTÖRTÖK
Gulyásleves
Mákos tészta
PÉNTEK
Paradicsomleves
Bakonyi sertés ragu párolt rizs

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
Marhapörkölt nokedlivel 1690 ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: