vasárnap, április 5


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. április 6. – április 9.
HÉTFŐ
Tejfölös zöldbab leves, csirkehúsos rizottó
KEDD
Zöldségleves, Kelkáposzta főzelék, fasírozott
SZERDA
Sárgaborsó leves, Rakott krumpli
CSÜTÖRTÖK
Gombaleves
 Rántott csirkemell, párolt rizs
káposztasaláta
PÉNTEK
Nagypéntek
Szünnap !
A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
B” MENÜ LEVES TÖK főzelék fasírozott  1299 Ft
C” MENÜ LEVES + Rántott karaj   párolt rizs  1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál (sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: