HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. április 6. – április 9.
HÉTFŐ
Tejfölös
zöldbab leves, csirkehúsos rizottó
KEDD
Zöldségleves, Kelkáposzta főzelék, fasírozott
SZERDA
Sárgaborsó leves, Rakott krumpli
CSÜTÖRTÖK
Gombaleves
Rántott
csirkemell, párolt rizs
káposztasaláta
PÉNTEK
Nagypéntek
Szünnap
!
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ LEVES
TÖK főzelék fasírozott 1299 Ft
„C” MENÜ LEVES
+ Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB
ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése