HETI MENÜ
2020. március 30. – április 3.
HÉTFŐ
Tojásleves
Tejfölös csirkemell szelet, tarhonya
gluténmentes: rizs
KEDD
Gulyásleves, Mákos tészta
SZERDA
Paradicsom leves, Tökfőzelék, sertés
pörkölt
CSÜTÖRTÖK
Zöldséges bableves
Stefánia szelet, pirított burgonya
PÉNTEK
Narancsos almaleves, Rántott karfiol,
párolt rizs gluténmentes: Rántott sajt
!
„A” MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ
LEVES T Paradicsomos
Káposzta fasírozott 1299 Ft
„C” MENÜ
LEVES +Rántott
karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690
Ft
Rántott camembert
párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol
párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj
sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft;
FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET
U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN
ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
|
vasárnap, március 29
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése