vasárnap, március 29


HETI MENÜ
2020. március 30. – április 3.
HÉTFŐ
Tojásleves
 Tejfölös csirkemell szelet, tarhonya
gluténmentes: rizs
KEDD
Gulyásleves, Mákos tészta
SZERDA
Paradicsom leves, Tökfőzelék, sertés pörkölt
CSÜTÖRTÖK
Zöldséges bableves
 Stefánia szelet, pirított burgonya
PÉNTEK
Narancsos almaleves, Rántott karfiol, párolt rizs  gluténmentes: Rántott sajt !
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
B” MENÜ LEVES T Paradicsomos Káposzta fasírozott  1299 Ft
C” MENÜ LEVES +Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Rántott camembert párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!

Nincsenek megjegyzések: