HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. január 20. – január 24.
HÉTFŐ
Frankfurti leves
Rakott bolognai
spagetti
KEDD
Húsleves cérnametélttel
Sárgaborsó főzelék ,
sertéspörkölt
SZERDA
Daragaluska leves
Eszterházy csirkemell szelet ,
szarvacska
CSÜTÖRTÖK
Olasz zöldbableves
Rakott krumpli gazdagon
PÉNTEK
Tárkonyos csirkeleves
Fokhagymás csirkemáj párolt rizs
káposzta saláta
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1490 Ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése