hétfő, január 20


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. január 20. – január 24.
HÉTFŐ
Frankfurti leves
Rakott bolognai spagetti
KEDD
Húsleves cérnametélttel
Sárgaborsó főzelék , sertéspörkölt
SZERDA
Daragaluska leves
Eszterházy csirkemell szelet , szarvacska
CSÜTÖRTÖK
Olasz zöldbableves
Rakott krumpli gazdagon
PÉNTEK
Tárkonyos csirkeleves
Fokhagymás csirkemáj párolt rizs káposzta saláta
MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál (sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: