HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. január 13. – január 17.
HÉTFŐ
Gulyás
leves
Szilvás
gombóc
Gluténmentes:Császár
morzsa,baracklekvár
KEDD
Zöldborsó
leves
Rakott kel
SZERDA
Zeller
krémleves
Mézes,ketchupös
sült csirkecomb párolt rizs
CSÜTÖRTÖK
Húsgombóc
leves
Krumplifőzelék
kolbász karikákkal
Gluténmentes:Sült
virsli karikákkal
PÉNTEK
Bazsalikomos
paradicsomleves
Tejszínes
mustáros csirkemell szelet
orsó tésztával
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1490 Ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése