péntek, február 22


BÁRKALAK   FALODA 
HETI  MENÜ 

2019. február  25. – március 1.

Hétfő

Francia hagymaleves

Resztelt csirkemáj, tarhonya
Kedd

Tárkonyos
raguleves

Spenót,
tört burgonya,
főtt tojás
Szerda

Sütőtök krémleves

Csirkemell Orly módra, párolt rizs
Csütörtök

Májgaluska leves

Krumplis tészta, savanyúság
Péntek

Narancsos almaleves

Bakonyi sertéscsíkok, nokedli













HETI  GLUTÉNMENTES MENÜ   

2019.  február  25. – március 1.

Hétfő

Francia hagymaleves

Resztelt csirkemáj párolt rizs
Kedd

Tárkonyos
raguleves

Spenót
tört burgonya
főtt tojás
Szerda

Sütőtök krémleves

Párizsi csirkemell
párolt rizs
Csütörtök

Májgaluska leves

Virslis paprikás krumpli
Péntek

Narancsos almaleves

Bakonyi sertéscsíkok nokedli













Menü leves + főétel: 1050 Ft

Fogyasztói áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését várjuk személyesen és
 a 99 / 525 – 525; 30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon.
Kiszállítást vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

Bárkalak Faloda  -  Sopron, Erzsébet u. 8. 
Hétfő – Péntek: 11.00- 18.00
                                                  https://www.facebook.com/barkalak       

Nincsenek megjegyzések: