csütörtök, február 14


BÁRKALAK FALODA -  HETI  MENÜ
2019. február  18. – 22. 
Hétfő

Tejfölös karfiolleves

Olaszos
húsos penne
Kedd

Zöldséges bableves

Csirkemell szelet pirított gombával, párolt rizs

Szerda

Becsináltleves csirkéből

Diós / Mákos tészta
Csütörtök

Húsleves cérnametélttel

Kelkáposzta főzelék, 
fasírozott
Péntek

Vegyes zöldség- krémleves

Brassói aprópecsenye


 GLUTÉNMENTES MENÜ    
2019.  február  18. – 22.
Hétfő

Tejfölös karfiolleves

Olaszos
húsos penne
Kedd

Zöldséges bableves

Csirkemell szelet pirított gombával, párolt rizs

Szerda

Becsináltleves csirkéből

Sajtos-tejfölös orsótészta
Csütörtök

Húsleves cérnametélttel

Kelkáposzta főzelék, fasírozott
Péntek

Vegyes zöldség- krémleves

Brassói aprópecsenye










 

Menü leves + főétel: 1050 Ft

Fogyasztói áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését várjuk személyesen és
 a 99 / 525 – 525; 30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon.
Kiszállítást vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

Bárkalak Faloda  -  Sopron, Erzsébet u. 8. 
Hétfő – Péntek: 11.00- 18.00

Nincsenek megjegyzések: