csütörtök, február 29

 HETI MENÜ

2024. március 4.-március 8.

 

HÉTFŐ

Gyümölcs leves (7)

 Sült csirkecomb, burgonya

KEDD

Csirke aprólék leves (9)

 Csőben sült karfiol (3, 7)

SZERDA

Tojás leves (3)

 Eszterházy sertéscsíkok (7, 9)

 orsó tészta(1, 3)

CSÜTÖRTÖK

Daragaluska leves(1, 3, 9)

 Borsófőzelék, sült virsli) (7)

Péntek

Olaszos paradicsomleves(9)

 Túrós tészta(1, 3, 7)

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 2000 Ft

 

+ EGYÉB ÉTELEK

RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 2790 Ft

RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 2790 Ft

RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 2790 Ft

RAKOTT BOLOGNAI: 2790 Ft

SALÁTÁK: 500 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft

LEVESEK: 790 Ft

FŐZELÉKEK: 1490 Ft; FELTÉTTEL: 2080 Ft

VEGETÁRIÁNUS TÁL: 2790 Ft

BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.

HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00

':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

http://barkafaloda.blogspot.com/

https://www.facebook.com/barkalak

 

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!

A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: