csütörtök, január 25

 

HETI MENÜ

2024. január 29.-február 2.

 

HÉTFŐ

Tojás leves

 Stefánia szelet, párolt rizs

KEDD

Csontleves

 Borsófőzelék, sült virsli

SZERDA

Csirke ragú leves

 Krumplis tészta, savanyúság

CSÜTÖRTÖK

Zöldség leves

 Sertés szelet vadasan, zsemlegombóc

Gluténmentes:szarvacska

Péntek

Paradicsom leves, Fokhagymás csirkemáj kukoricás rizs

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 2000 Ft

 

+ EGYÉB ÉTELEK

GLUTÉNMENTES MENÜ: 2000 Ft

RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 2790 Ft

RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 2790 Ft

RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 2790 Ft

RAKOTT BOLOGNAI: 2790 Ft

SALÁTÁK: 500 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft

LEVESEK: 790 Ft

FŐZELÉKEK: 1490 Ft; FELTÉTTEL: 2080 Ft

VEGETÁRIÁNUS TÁL: 2790 Ft

BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.

HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00

':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

Nincsenek megjegyzések: