HETI MENÜ
2020. november 23. - 27.
HÉTFŐ
Tejfölös zöldbab leves
Stefánia szelet, burgonya
KEDD
Köménymag leves
Párizsi sertés karaj, párolt rizs
SZERDA
Tárkonyos raguleves
Kolbászos serpenyős rostélyos
gluténmentes: Virslis serpenyős rostélyos
CSÜTÖRTÖK
Csontleves eperlevéllel, Paradicsomos káposzta,
sertéspörkölt
PÉNTEK
Borsóleves, Tejszínes, brokkolis csirkemell szelet , kukoricás rizs
MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1790 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1490 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1790 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése