péntek, november 20

 

HETI MENÜ

2020. november  23. - 27.

 

HÉTFŐ

Tejfölös zöldbab leves

 Stefánia szelet, burgonya

KEDD

Köménymag leves

 Párizsi sertés karaj, párolt rizs

SZERDA

Tárkonyos raguleves

 Kolbászos serpenyős rostélyos

gluténmentes: Virslis serpenyős rostélyos

 

CSÜTÖRTÖK

Csontleves eperlevéllel, Paradicsomos káposzta,

sertéspörkölt

PÉNTEK

Borsóleves, Tejszínes, brokkolis csirkemell szelet , kukoricás rizs

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft

 

+ EGYÉB ÉTELEK

GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft

RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft

RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft

RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1790 Ft

RAKOTT BOLOGNAI: 1490 Ft

SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft

LEVESEK: 590 – 690 Ft

FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft

PALACSINTÁK: 290 – 390 FT / DB

VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1790 Ft

BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.

HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00

':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

Nincsenek megjegyzések: