hétfő, május 11


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. május 11. – május 15.
HÉTFŐ
                             Köménymag leves
                                     Lecsós csirkemell szelet, tarhonya

                                                                                        KEDD
                                                      
    Csontleves, Rakott kel
                                                                                   SZERDA
                                        

Borsó leves
 Krumplis tészta, káposztasaláta
                                                                                  CSÜTÖRTÖK

                                                    Szárnyas raguleves
                                                 Vajbabfőzelék, sült virsli
                                                                                     
                                                                             PÉNTEK

                                                                  
             
    
                                              Brokkoli krémleves
                                                  Borzaska rizi-bizivel

 



                                A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
          „B” MENÜ LEVES + Rántott karaj   párolt rizs  1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál (sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

Nincsenek megjegyzések: