HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. május 11. – május 15.
HÉTFŐ
Köménymag
leves
Lecsós csirkemell szelet, tarhonya
|
KEDD
|
SZERDA
|
|
Borsó
leves
Krumplis tészta, káposztasaláta
|
CSÜTÖRTÖK
Szárnyas
raguleves
Vajbabfőzelék, sült virsli
|
PÉNTEK
|
|
Brokkoli krémleves
Borzaska
rizi-bizivel
|
A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ LEVES
+ Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB
ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése