HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. február 10. – február 14.
HÉTFŐ
Karfiol leves
Csirkemell vadas mártásban zsemlegombóccal
KEDD
Csorba leves
Tepsis krumpli gazdagon, káposztasaláta
SZERDA
Gomba krémleves, Töltött
csirkecomb filé, kukoricás rizs
CSÜTÖRTÖK
Borsó leves
Majorannás krumpli főzelék, sült virsli
PÉNTEK
Narancsos almaleves
Sertés csíkok jó asszony módra tarhonyával
Gluténmentes: rizs
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ LEVES
kelkáposzta fasírozott 1299 Ft
„C” MENÜ LEVES
+
Rántott
camembert párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB
ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése