HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. február 24. – február 28.
HÉTFŐ
Nyírségi
gombóc leves, Rakott káposzta
KEDD
Brokkoli krémleves
Rántott csirkemell
petrezselymes burgonya
SZERDA
Minestrone
leves ,Spenót, főtt tojás
CSÜTÖRTÖK
Szárnya galuska leves
Hentes tokány , párolt rizs
PÉNTEK
Tejfölös zöldbab leves, Tonhalas spagetti
„A” MENÜ LEVES
+ FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ LEVES
Tök
főzelék fasírozott 1299 Ft
„C” MENÜ LEVES
+ Rántott Karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB
ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése