HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 25. – november 29.
HÉTFŐ
Frankfurti
leves, Rizsfelfújt barack lekvárral
KEDD
Tojás
leves, Tejfölös csirkemell szelet
orsó tészta
SZERDA
Minestrone
leves
Rakott káposzta
CSÜTÖRTÖK
Húsgombóc
leves
Vajbab
főzelék sertés pörkölt
PÉNTEK
Magyaros
gomba leves
Rántott
csirkemáj, burgonya
káposztasaláta
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 –
690 Ft
FŐZELÉKEK: 790
Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290
– 360 FT / DB
Marhapörkölt
nokedlivel 1690 ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése