hétfő, november 25


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 25. – november 29.
HÉTFŐ
Frankfurti leves, Rizsfelfújt barack lekvárral
KEDD
Tojás leves, Tejfölös csirkemell szelet
 orsó tészta
SZERDA
Minestrone leves
 Rakott káposzta
CSÜTÖRTÖK
Húsgombóc leves
Vajbab főzelék  sertés pörkölt
PÉNTEK
Magyaros gomba leves
Rántott csirkemáj, burgonya
káposztasaláta

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
Marhapörkölt nokedlivel 1690 ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: