HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. november 04. – november
08.
HÉTFŐ
Fahéjas
Szilvaleves
Sült
csirkecomb,párolt rizs
savanyúság
KEDD
Csontleves
Sárgaborsó főzelék,sertés pörkölt
SZERDA
Nyírségi
leves
Szilvás
gombóc
gluténmentes :Rizsfelfújt
baracklekvár
CSÜTÖRTÖK
Póréhagyma
leves
Rakott
krumpli
PÉNTEK
Zöldséges
karalábé leves
Gombás
csirkemell szelet tarhonya
gluténmentes:párolt
rizs
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 –
690 Ft
FŐZELÉKEK: 790
Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290
– 360 FT / DB
Marhapörkölt
nokedlivel 1690 ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése