vasárnap, május 5


HETI ÉS GLUTÉNMENTES MENÜ  -   2019. MÁJUS 6-10.

HÉTFŐ
BORSÓLEVES
RAKOTT KÁPOSZTA
KEDD
SZÁRNYAS GALUSKALEVES
TÖKFŐZELÉK, SERTÉSPÖRKÖLTTEL
SZERDA
CSIRKEBECSINÁLT LEVES
KÁPOSZTÁS TÉSZTA
GLUTÉNM: CSÁSZÁRMORZSA BARACKLEKVÁRRAL
CSÜTÖRTÖK
MAGYAROS GOMBALEVES
DARÁLTHÚSOS RAKOTT KRUMPLI
PÉNTEK
TEJFÖLÖS KARFIOLLEVES
SÜLT CSIRKECOMB KUKORICÁS RIZZSEL

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft

+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1190 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1590 Ft

BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: