HETI MENÜ
2024. március 4.-március 8.
HÉTFŐ
Gyümölcs leves (7)
Sült
csirkecomb, burgonya
KEDD
Csirke aprólék leves (9)
Csőben sült karfiol (3, 7)
SZERDA
Tojás leves (3)
Eszterházy sertéscsíkok (7, 9)
orsó tészta(1, 3)
CSÜTÖRTÖK
Daragaluska leves(1, 3, 9)
Borsófőzelék, sült virsli) (7)
Péntek
Olaszos paradicsomleves(9)
Túrós tészta(1, 3, 7)
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 2000 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 2790
Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 2790 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 2790 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 2790 Ft
SALÁTÁK: 500 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 790
Ft
FŐZELÉKEK: 1490
Ft; FELTÉTTEL: 2080 Ft
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 2790
Ft
BÁRKALAK FALODA,
SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 –
15.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
http://barkafaloda.blogspot.com/
https://www.facebook.com/barkalak
FOGYASZTÓI ÁRAINK
MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése