HETI MENÜ
2020. december 7. –december 11.
HÉTFŐ
Kolbászos bableves
Sonkás tészta
KEDD
Tejfölös karfiol leves
Bácskai rizses hús, káposztasaláta
SZERDA
Tojás leves
Töltött csirkecomb filé, burgonya
CSÜTÖRTÖK
Daragaluska leves
Finom főzelék, sertés pörkölt
PÉNTEK
Zöldséges paradicsomleves
Rántott szelet, párolt rizs
MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1790 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1490 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1790 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése