péntek, október 30

 

HETI MENÜ

2020. november  2. - 6.

 

HÉTFŐ

Erdélyi csorbaleves, Máglya rakás

gluténmentes: Bolognai tészta

KEDD

Zelleres burgonyaleves

 Tejszínes, mustáros csirkemell

csíkok, szarvacska

SZERDA

Borsóleves, Tarhonyás hús, Káposzta saláta

gluténmentes:Rizses hús

 

CSÜTÖRTÖK

Húsleves, Tejfölös vajbaba főzelék, sült virsli

PÉNTEK

Fokhagyma krémleves

 Rántott sajt, zöldséges rizs

MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft

 

+ EGYÉB ÉTELEK

GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft

RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft

RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft

RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1790 Ft

RAKOTT BOLOGNAI: 1490 Ft

SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft

LEVESEK: 590 – 690 Ft

FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft

PALACSINTÁK: 290 – 390 FT / DB

VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1790 Ft

 

BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.

HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00

':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

http://barkafaloda.blogspot.com/

https://www.facebook.com/barkalak

 

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!

 A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

 

 

Nincsenek megjegyzések: