HETI MENÜ 2020. november 2. - 6.
HÉTFŐ Erdélyi csorbaleves, Máglya rakás gluténmentes: Bolognai tészta KEDD Zelleres burgonyaleves Tejszínes, mustáros csirkemell csíkok, szarvacska SZERDA Borsóleves, Tarhonyás hús, Káposzta saláta gluténmentes:Rizses hús
CSÜTÖRTÖK Húsleves, Tejfölös vajbaba főzelék, sült virsli PÉNTEK Fokhagyma krémleves Rántott sajt, zöldséges rizs MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1790 Ft RAKOTT BOLOGNAI: 1490 Ft SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft LEVESEK: 590 – 690 Ft FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft PALACSINTÁK: 290 – 390 FT / DB VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1790 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8. HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 15.00 ': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525 http://barkafaloda.blogspot.com/ https://www.facebook.com/barkalak
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK! A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése