vasárnap, július 19


HETI MENÜ
2020. július 20. – július 24.
HÉTFŐ
Olasz zöldbableves, Húsos makaróni
KEDD
Húsleves
 Babérleveles burgonyafőzelék
 sült virsli
SZERDA
Sárgaborsóleves, Párizsi sertés karaj
 párolt rizs, savanyúság
CSÜTÖRTÖK
Tárkonyos ragú leves, Káposztás tészta
PÉNTEK
Köménymag leves
 Esterházy csirkemell szelet, szarvacska
 „A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
B” MENÜ LEVES +Rántott sajt párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Rántott camembert párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1490 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK: 11.00 – 15.00 PÉNTEK -14:00-ig!
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: