HETI MENÜ
2020. június 15. – június 19.
HÉTFŐ
Erdélyi
csorba leves, Szilvás gombóc
Gluténmentes: Császár morzsa, barack
lekvár
KEDD
Karfiol leves, Töltött paprika
SZERDA
Gombakrémleves, Rántott csirkemáj
párolt rizs, savanyúság
CSÜTÖRTÖK
Köménymag leves
Tejszínes, mustáros csirkemell szelet
orsó tészta
PÉNTEK
Hideg gyümölcsleves
Fasírozott zöldséges rizzsel
„A” MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ
LEVES +Rántott csirkemell párolt
rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690
Ft
Rántott camembert
párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol
párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj
sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL:
1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET
U. 8.
HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK: 11.00 – 15.00
PÉNTEK -14:00-ig!
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN
ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
|
péntek, június 12
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése