hétfő, május 4

                                                                                     
                                                                                  

HETI MENÜ
2020. május 4. – május 8.
HÉTFŐ
Narancsos almaleves
 Tavaszi csirkemell csíkok, szarvacska
KEDD
Húsleves májgaluskával
 Paradicsomos káposzta, fasírozott
SZERDA
Fokhagyma krémleves, Töltött csirkecomb, petrezselymes burgonya
káposztasaláta
CSÜTÖRTÖK
Gulyásleves
 mákos v. diós tészta
PÉNTEK
             Rozmaringos paradicsomleves
                Rántott csirkemell szelet
párolt rizs
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
 B” MENÜ LEVES +Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Rántott camembert párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525




Nincsenek megjegyzések: