hétfő, május 18


HETI MENÜ
2020. május 18. – május 22.
HÉTFŐ
Tárkonyos ragú leves
Császármorzsa baracklekvárral
KEDD
Hagymaleves
Csirkemell vadas mártásban, spagetti
SZERDA
Daragaluska leves
Burgonyafőzelék, fasírozott
CSÜTÖRTÖK
Magyaros gombaleves
Csirkepörkölt nokedli , káposztasaláta
PÉNTEK
Minestrone leves
Fokhagymás sertés csíkok , párolt rizs
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
 B” MENÜ LEVES +Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Rántott camembert párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: