hétfő, április 20


HETI MENÜ
2020. április 20. – április 24.
HÉTFŐ
Paradicsomleves
 Sertés csíkok tengerész módra, párolt rizs
KEDD
Csontleves, Rakott káposzta
SZERDA
Tojásleves, Paprikás csirke, masni tésztával
CSÜTÖRTÖK
Húsgombóc leves
 Tejfölös krumpli főzelék, fasírozott
PÉNTEK
Vegyes gyümölcsleves
 Zöldfűszeres csirkemell szelet
kukoricás rizs
 „A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
 B” MENÜ LEVES +Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Rántott camembert párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: