HETI MENÜ
2020. április 20. – április 24.
HÉTFŐ
Paradicsomleves
Sertés csíkok tengerész módra, párolt rizs
KEDD
Csontleves, Rakott káposzta
SZERDA
Tojásleves, Paprikás csirke, masni
tésztával
CSÜTÖRTÖK
Húsgombóc leves
Tejfölös krumpli főzelék, fasírozott
PÉNTEK
Vegyes gyümölcsleves
Zöldfűszeres csirkemell szelet
kukoricás rizs
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ LEVES +Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1490 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690
Ft
Rántott camembert
párolt rizzsel 1690 Ft
Rántott Karfiol
párolt rizzsel 1490 Ft
Rántott máj
sültburgonya 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1390 Ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft;
FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1690 Ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET
U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN
ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
|
hétfő, április 20
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése