vasárnap, március 15


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. március 16. – március 20.
HÉTFŐ
Tejszínes póré hagymaleves
 Rakott bolognai
KEDD
Burgonyaleves, Rakott karfiol
SZERDA
Zöldséges karalábé leves
 Tarhonyás hús, káposztasaláta
Gluténmentes: Sertéspörkölt tésztával, káposztasaláta
CSÜTÖRTÖK
Fokhagyma krémleves
 Rántott csirkemáj, kukoricás rizs
PÉNTEK
Minestrone leves, Spenót, burgonya, tükörtojás
A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
B” MENÜ LEVES Borsó főzelék fasírozott  1299 Ft
C” MENÜ LEVES + Rántott karaj   párolt rizs  1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
Marhapörkölt nokedlivel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál (sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: