HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. március 16. – március 20.
HÉTFŐ
Tejszínes
póré hagymaleves
Rakott bolognai
KEDD
Burgonyaleves,
Rakott karfiol
SZERDA
Zöldséges
karalábé leves
Tarhonyás hús, káposztasaláta
Gluténmentes:
Sertéspörkölt tésztával, káposztasaláta
CSÜTÖRTÖK
Fokhagyma
krémleves
Rántott csirkemáj, kukoricás rizs
PÉNTEK
Minestrone
leves, Spenót, burgonya, tükörtojás
„A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
„B” MENÜ LEVES
Borsó főzelék fasírozott 1299 Ft
„C” MENÜ LEVES
+ Rántott karaj párolt rizs 1499 Ft
+ EGYÉB
ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1099 Ft
Marhapörkölt
nokedlivel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál
(sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft;
SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490
Ft
FŐZELÉKEK: 799
Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299
– 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése