szombat, február 8


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. február 10. – február 14.
HÉTFŐ
Karfiol leves
 Csirkemell vadas mártásban  zsemlegombóccal
KEDD
Csorba leves
 Tepsis krumpli gazdagon, káposztasaláta
SZERDA
Gomba krémleves, Töltött csirkecomb filé, kukoricás rizs
CSÜTÖRTÖK
Borsó leves
 Majorannás krumpli főzelék, sült virsli
PÉNTEK
Narancsos almaleves
 Sertés csíkok jó asszony módra tarhonyával
Gluténmentes: rizs
A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
B” MENÜ LEVES kelkáposzta  fasírozott 1299 Ft
C” MENÜ LEVES + Rántott camembert párolt rizs  1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál (sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Nincsenek megjegyzések: