vasárnap, február 23


HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2020. február 24. – február 28.
HÉTFŐ
Nyírségi gombóc leves, Rakott káposzta
KEDD
Brokkoli krémleves
 Rántott csirkemell
 petrezselymes burgonya
SZERDA
Minestrone leves ,Spenót, főtt tojás
CSÜTÖRTÖK
Szárnya galuska leves
 Hentes tokány , párolt rizs
PÉNTEK
Tejfölös zöldbab leves, Tonhalas spagetti
 A” MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1099 Ft
B” MENÜ LEVES Tök főzelék fasírozott  1299 Ft
C” MENÜ LEVES + Rántott Karaj  párolt rizs  1499 Ft
+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1099 Ft
Rántott camember párolt rizzsel:1690 ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
Vegetáriánus tál (sajt,gomba,karfiol)1690 ft
SALÁTÁK: 399 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 590 – 1490 Ft
FŐZELÉKEK: 799 Ft; FELTÉTTEL: 1190 Ft
PALACSINTÁK: 299 – 390 FT / DB
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
':  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525

Nincsenek megjegyzések: