HETI MENÜ + GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. október 14. – október 18.
HÉTFŐ
Sajt
krémleves
Rakott
karfiol
KEDD
Húsgombóc
leves
Spenót
tört burgonya
tükörtojás
SZERDA
Köménymag
leves
Temesvári
sertés szelet
párolt
rizs
CSÜTÖRTÖK
Frankfurti
leves
Bolognai spagetti
PÉNTEK
Borsó
leves
Rántott hal
hagymás krumpli saláta
MENÜ
LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES
MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT +
KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA +
KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ +
SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL:
1490 Ft
LEVESEK: 540 –
690 Ft
FŐZELÉKEK: 790
Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290
– 360 FT / DB
Marhapörkölt
nokedlivel 1690 ft
Rántott camember
párolt rizzsel:1690 ft
BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
': 30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT
TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése