vasárnap, április 14


HETI MENÜ ÉS GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. ÁPRILIS 15 - 18.

HÉTFŐ
TEJSZÍNES KARALÁBÉ LEVES
RAKOTT BOLOGNAI
KEDD
GULYÁSLEVES
SPENÓT TÜKÖRTOJÁSSAL, BURGONYA
SZERDA
HAGYMALEVES
GOMBÁS CSIRKEMELL SZELET TÉSZTÁVAL
CSÜTÖRTÖK
SÁRGABORSÓ LEVES
BÉCSI SZELET, PÁROLT RIZS
PÉNTEK
ZÁRVA


MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft

+ EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1190 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1590 Ft

BÁRKALAK FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ – PÉNTEK: 11.00 – 18.00
  30/ 411 – 9365;  99/ 525 – 525



FOGYASZTÓI ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST VÁLLALUNK!
 A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK

Nincsenek megjegyzések: