HETI
MENÜ ÉS GLUTÉNMENTES MENÜ
2019. ÁPRILIS 15 - 18.
HÉTFŐ
TEJSZÍNES KARALÁBÉ LEVES
RAKOTT BOLOGNAI
KEDD
GULYÁSLEVES
SPENÓT TÜKÖRTOJÁSSAL, BURGONYA
SZERDA
HAGYMALEVES
GOMBÁS CSIRKEMELL SZELET TÉSZTÁVAL
CSÜTÖRTÖK
SÁRGABORSÓ LEVES
BÉCSI SZELET, PÁROLT RIZS
PÉNTEK
ZÁRVA
MENÜ LEVES + FŐÉTEL: 1050 Ft
+
EGYÉB ÉTELEK
GLUTÉNMENTES MENÜ: 1050 Ft
RÁNTOTT SAJT + KÖRET: 1390 Ft
RÁNTOTT GOMBA + KÖRET: 1290 Ft
RÁNTOTT KARAJ + SÜLT BURGONYA: 1690 Ft
RAKOTT BOLOGNAI: 1190 Ft
SALÁTÁK: 390 Ft; SALÁTATÁL: 1490 Ft
LEVESEK: 540 – 690 Ft
FŐZELÉKEK: 790 Ft; FELTÉTTEL: 1090 Ft
PALACSINTÁK: 290 – 360 FT / DB
VEGETÁRIÁNUS TÁL: 1590 Ft
BÁRKALAK
FALODA, SOPRON, ERZSÉBET U. 8.
HÉTFŐ –
PÉNTEK: 11.00 – 18.00
30/ 411 – 9365; 99/ 525 – 525
FOGYASZTÓI
ÁRAINK MAGYAR FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. KISZÁLLÍTÁST
VÁLLALUNK!
A VÁLTOZTATÁS
JOGÁT FENNTARTJUK
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése