kedd, március 19


BÁRKALAK FALODA -  HETI  MENÜ
2019. márc. 18. - 22.

Hétfő

Gulyásleves


Túros tészta tepertővel
Kedd

Magyaros gombaleves

Tepsis krumpli
csemege uborka


Szerda

Vegyes zöldség-  krémleves

Mézes mustáros csirkecomb
kukoricás rizs



 
Csütörtök

Húsgombóc leves

Borsófőzelék
fasírozott

Péntek

Vajbab leves

Rántott sajt párolt rizs


BÁRKALAK FALODA -  HETI  GLUTÉNMENTES MENÜ    
2019. márc. 18. – 22.

Hétfő

Gulyásleves


Rizsfelfújt baracklekvárral
Kedd

Magyaros gombaleves

Tepsis krumpli
csemege uborka


Szerda

Vegyes zöldség- krémleves

Mézes mustáros csirkecomb
kukoricás rizs

Csütörtök

Húsgombóc leves

Borsófőzelék
fasírozott

Péntek

Vajbab leves


Rántott sajt párolt rizs


















Menü leves + főétel: 1050 Ft

Fogyasztói áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését várjuk személyesen és
 a 99 / 525 – 525; 30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon.
Kiszállítást vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

Bárkalak Faloda  -  Sopron, Erzsébet u. 8. 
Hétfő – Péntek: 11.00- 18.00

Nincsenek megjegyzések: