HETI MENÜ
2019. JANUÁR 7
– 11.
Hétfő
Zelleres burgonyaleves
Bácskai rizses hús és savanyúság
|
Kedd
Csontleves
Fejtett babfőzelék fasírozott
|
Szerda
Szárnyas raguleves
Sonkás, sajtos rakott tészta
|
Csütörtök
Fokhagyma krémleves
Sült csirkecomb, petrezselymes burgonya
|
Péntek
Karfiol leves
Provinciai csirkemell és párolt rizs
|
Menü leves + főétel: 1050 Ft
Fogyasztói
áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését
várjuk személyesen és a 99 / 525 – 525;
30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon.
Kiszállítást
vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!
Bárkalak Faloda -
Sopron, Erzsébet u. 8.
Hétfő – Péntek: 11.00- 18.00
GLUTÉNMENTES
MENÜ
2019. JANUÁR 7
– 11.
Hétfő
Zelleres burgonyaleves
Bácskai rizses hús és savanyúság
|
Kedd
Csontleves
Fejtett babfőzelék fasírozott
|
Szerda
Szárnyas raguleves
Sonkás, sajtos rakott tészta
|
Csütörtök
Fokhagyma krémleves
Sült csirkecomb, petrezselymes burgonya
|
Péntek
Karfiol leves
Provinciai csirkemell és párolt rizs
|
Menü leves + főétel: 1050 Ft
Fogyasztói
áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését
várjuk személyesen és a 99 / 525 – 525;
30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon
Kiszállítást
vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!
Bárkalak Faloda -
Sopron, Erzsébet u. 8.
Hétfő – Péntek: 11.00 – 18.00
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése