péntek, január 4


HETI  MENÜ   
 2019.  JANUÁR  7 – 11.

Hétfő

Zelleres burgonyaleves

Bácskai rizses hús és savanyúság
Kedd

Csontleves

 
Fejtett babfőzelék fasírozott
Szerda

Szárnyas raguleves

 Sonkás, sajtos rakott tészta
Csütörtök

Fokhagyma krémleves

Sült csirkecomb, petrezselymes burgonya
Péntek

Karfiol leves


Provinciai csirkemell és párolt rizs













Menü leves + főétel: 1050 Ft
Fogyasztói áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését várjuk személyesen és a 99 / 525 – 525; 30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon.
Kiszállítást vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

Bárkalak Faloda  -  Sopron, Erzsébet u. 8. 
Hétfő – Péntek: 11.00- 18.00



GLUTÉNMENTES MENÜ 
  2019.  JANUÁR  7 – 11.

Hétfő

Zelleres burgonyaleves

Bácskai rizses hús és savanyúság
Kedd

Csontleves


 Fejtett babfőzelék fasírozott
Szerda

Szárnyas raguleves

 Sonkás, sajtos rakott tészta
Csütörtök

Fokhagyma krémleves

Sült csirkecomb, petrezselymes burgonya
Péntek

Karfiol leves


 Provinciai csirkemell és párolt rizs












Menü leves + főétel: 1050 Ft
Fogyasztói áraink magyar forintban értendők és az Áfá- t tartalmazzák.
Előrendelését várjuk személyesen és a 99 / 525 – 525; 30 / 411 – 9365 -ös telefonszámokon
Kiszállítást vállalunk! A változtatás jogát fenntartjuk!

Bárkalak Faloda  -  Sopron, Erzsébet u. 8. 
Hétfő – Péntek: 11.00 – 18.00

Nincsenek megjegyzések: